Rólunk

Összhang. Szerelem. Kreativitás. Mosoly. Nevetés.

Ez a pár szó meghatároz minket és munkásságunkat. Társak vagyunk az életben és munkánk során is. Ketten alkotjuk a SONETT photography-t. A pillanatok hamar elillannak, de képek formájában örökre megmaradhatnak a megfakulni látszó emlékek. Célunk, hogy a legszebb momentumokat megőrizzük Nektek. A nagy napotokon észrevétlenül vagyunk jelen, hozzátok igazodunk és Titeket segítünk. 🙂 Megörökítjük a nap minden fontos mozzanatát és a legkisebb részleteit, amik apróságok talán, de ezek teszik kerek egésszé az esküvőtöket.

Anett és János

Összhang. Szerelem. Kreativitás. Mosoly. Nevetés.

Ez a pár szó meghatároz minket és munkásságunkat. Társak vagyunk az életben és munkánk során is. Ketten alkotjuk a SONETT photography-t. Célunk, hogy a legszebb momentumokat megőrizzük Nektek. A nagy napotokon észrevétlenül vagyunk jelen, hozzátok igazodunk és Titeket segítünk. Megörökítjük a nap minden fontos mozzanatát és a legkisebb részleteit, amik apróságok talán, de ezek teszik kerek egésszé az esküvőtöket.

Anett és János

Vera & Peti

Anett és János személyében nem csak kiváló fotósainkra, hanem barátokra is leltünk. Esküvőnk tökéletességéhez kellettek ők is, hiszen ott segítettek mindenben, ahol csak tudtak, egész nap velünk voltak. A képek mennyisége és minősége, hangulata fantasztikus lett! Bátran ajánljuk a Sonett photographyt mindenkinek!
01
02

Kitti & Zoli

Köszönjük Nektek a csodálatos képeket az esküvőnkről! Egy életre szóló élményt kaptunk tőletek, így már bármikor újra élhetjük azt a csodálatos napot. Profik vagytok és tündéri aranyosak, nagyon sok sikert kívánunk Nektek a jövőben is! Kitti, Zoli
02
02