Rólunk

Összhang. Szerelem. Kreativitás. Mosoly. Nevetés.

Ez a pár szó meghatároz minket és munkásságunkat. Társak vagyunk az életben és munkánk során is. Ketten alkotjuk a SONETT photography-t. Célunk, hogy a legszebb momentumokat megőrizzük Nektek. A Nagy Napotokon „barátként” vagyunk jelen, hozzátok igazodunk és Titeket segítünk. Megörökítjük a nap minden fontos mozzanatát és a legkisebb részleteit is, amik apróságok talán, de ezek teszik kerek egésszé az esküvőtöket.

Ahogy a mottónkban is írtuk, szeretünk jót nevetni a családunkkal, a barátainkkal, társasjátékozni és filmezni hajnalig. Túrázni a hegyekben, új helyeket és embereket megismerni, bárhová utazni a világban. Jókat főzni, izgalmas recepteket kipróbálni.

2018 nyarán János feltette azt a bizonyos kérdést. 🙂 Immáron mi is jegyesek vagyunk, készülünk a saját esküvőnkre. A tervezés izgalmait, szépségeit, olykor apróbb nehézségeit mi is épp átéljük.

Szeretjük, ha van alkalmunk jobban megismerkedni Veletek. Jó érzés úgy megörökíteni a Nagy Napotokat, hogy nem idegenként tekintünk egymásra. Sokkal közvetlenebb lesz a hangulat a fotózás alkalmával és jobban el is tudtok lazulni a fényképezőgép előtt. Fontos számunkra a meghittség és az érzelmek átadása.

Emellett az egyik leglényegesebb, hogy megtaláljuk a közös hangot. Ha bizalmat szavaztok nekünk, mi teljes odaadással fogunk felétek fordulni, ha bármilyen kérdésetek van az esküvőtökkel kapcsolatban, azokban is szívesen segítünk.

Mindig ketten fotózunk az esküvőkön. Az ország bármely pontjára és külföldre is szívesen elutazunk, legyen szó jegyesfotózásról vagy akár a Nagy Napotokról.

Anett & János

Keress minket bizalommal!